pazite na ono sto je vazno, nadzorni sustav reolink by mkit smart

Video nadzor - Reolink Official Partner

Reolink nadzorni sustavi pružaju »Sve u jednom« riješenja za sigurnost Vašeg doma. Širok odabir iz Reolink kataloga omogučuje Vam odabir paketa baš za potrebe Vašeg doma. 

6 Razloga da odaberete Reolnik nadzorni sustav

Široka ponuda

Kao Reolink služebni partner nudimo instalaciju, konfiguraciju te uz nas imate služebu podršku. Kontaktirajte nas i za Vas čemo sastaviti jedinstvenu ponudu potpuno besplatno iz širokog Reolink katoaloga. 

Reolink Smart Doorbell - Vaš osobni interkom 

Ako je netko na Vašim vratima, bilo to dostava ili prijatelji, saznat čete prije nego i pritisnu na zvonac, a u slučaju stranaca sa mogučnosti dvosmijernog interkoma saznajte o čemu je riječ iz udobnosti Vaše fotelje. Instalirajte pametni zvonac več danas jer radi potpuno samostalno.

smart doorbel, pametni zvonac jednostavno instalirati i koristiti
reolink sigurnosti sustav nadzornih kamera

Pazimo na ono što je važno - 24/7

Vanjske pametne kamere djeluju kao Vaši osobni čuvari, pazeći na vaš dom 24/7. Bilo da ste na poslu, na odmoru ili samo u drugoj sobi. Pratite prilaz, dvorište, vrt i sve ostale potencijalne ulaze na vaš posjed

Detaljni dokazi

U nesretnom slučaju provale ili bilo koje sumnjive aktivnosti, snimanje snimke može biti neprocjenjivo. Vanjske pametne kamere snimaju videozapise visoke razlučivosti, osiguravajući vam jasne dokaze koji će pomoći provođenju zakona. To je kao da imate osobnog očevica za svoju imovinu.

Odvratite potencijalne uljeze

Preventiva je uvijek bolja od liječenja tako da sama prisutnost vanjskih sigurnosnih kamera može odvratiti provalnike i uljeze. Dvaput će razmisliti hoće li ciljati na vaš dom kada vide te crvene lampice na kamerama. Vaš dom odmah postaje manje privlačan za kriminalce, čineći vaše susjedstvo sigurnijim za sve.

Upozorenja u stvarnom vremenu - I na telefonu

Reolink pametne kamere vaše su oči kada niste u blizini. Budite uvijek u toku što je dešava sa trenutačnim obavijestima na vaš telefon ako otkriju bilo kakvu neuobičajenu aktivnost, sa pametnim prepoznavanjem osoba, automobila ili životinja. Obavijesti dobivate u trenutku na mobilni telefon.

nadzorni sustav nadohvat ruke na svome mobilnom telefonu, sigurnost uz obavijesti