epoxy led stol na dodir, touch epoxy table

LED Epoxy stol na dodir

Zamislite da imate stol koji ne samo da služi kao funkcionalan komad namještaja, već i kao zapanjujuće umjetničko djelo. Stol od drveta i epoksida s LED osvjetljenjem osjetljivim na dodir unosi dašak čarolije u vaš životni prostor.

DA! Stol na dodir!

epoxy led stol na dodir, touch epoxy table

Interaktivna rasvjeta

Ovaj stol reagira na Vas, dodirom dodajte interaktivni element vašoj prostoriji. Jednostavnim dodirom možete osvijetliti stol mekim, primamljivim sjajem. To nije samo komad namještaja; to je iskustvo. Vaš stol reagira na vaš dodir, stvarajući personalizirani ambijent koji odgovara svakom raspoloženju ili prilici.

Jedinstvena estetika

Zadivite goste! Stol od drva i epoksida upečatljiv je komad. Kombinacija prirodnog drva i prozirnog epoksida stvara očaravajući učinak, pretvarajući običan stol u umjetničko djelo. Dodana LED rasvjeta osjetljiva na dodir poboljšava vizualnu privlačnost, čineći je pokretačem razgovora u svakoj prostoriji.

Svestranost i funkcionalnost

Osim svoje umjetničke vrijednosti, ovaj je stol vrlo funkcionalan. Služi kao stolić za kavu, blagovaonski stol ili čak kreativni radni prostor, paše svugdje. Glatka epoksidna površina nije samo vizualno privlačna, već je i praktična, laka za čišćenje i otporna na ogrebotine.

Mogućnosti prilagodbe

Jedna od velikih prednosti drvenih i epoksidnih stolova je mogućnost prilagodbe. Možete odabrati vrstu drva, boju epoksida, pa čak i intenzitet i boju LED svjetala. To znači da možete stvoriti komad namještaja koji savršeno odgovara vašem unutarnjem uređenju i osobnom stilu.

epoxy led stol na dodir, touch epoxy table
epoxy led stol na dodir, touch epoxy table

Opuštajući ambijent

Nježni sjaj LED rasvjete stvara opuštajući ugođaj u vašem prostoru. Bilo da provodite mirnu večer sami, ugošćujete prijatelje ili provodite kvalitetno vrijeme s obitelji, suptilna rasvjeta dodaje toplinu i udobnost atmosferi, poboljšavajući vaše cjelokupno iskustvo.

Zalihe su ograničene!
Naručite svoj već danas! 

Kontaktirajte nas kako bi odabrali željeni dizajn i boju!
Naruči!